_NIEUWS

04 januari 2023

Eric Huijding versterkt Total Safety Solutions

ERIC VERSTERKT HET TEAM

Met gepaste trots stellen wij hier onze nieuwe partner Eric Huijding voor. Vanaf 1 maart versterkt hij ons team. Eric gaat, samen met Jan Wijnans en Ralf Adams een belangrijk gezicht voor Total Safety Solutions zijn.

Daarom vertellen we hier alvast wat over hem. Eric gaat zich voornamelijk bezig houden als eindverantwoordelijke voor alle processen binnen Total Safety Solutions en opzetten New Business. Eric komt, net als Jan en Ralf, uit Brabant. Maar aan die grenzen heeft hij zich op werkgebied nooit gehouden. Eric heeft inmiddels ruime ervaring op de nationale en internationale (technische) markt. Na zijn studie Technische bedrijfskunde specialiseerde hij zich als ondernemer in matrijzen en kunststof spuitgietproducten.


Wat ons aanspreekt in Erics’ werkwijze en visie is dat hij in alles uitgaat van het gemeenschappelijke belang dat klanten, medewerkers en het bedrijf hebben. Hij is enorm klantgericht en weet dit over te brengen naar het team. Eric denkt graag met klanten mee over zowel de haalbaarheid van innovaties als over het juiste level van onderhoud en service. Want dingen moeten, naast waarde toevoegen, ook haalbaar zijn en blijven. En dat moet iedereen zo voelen. Daarnaast is Eric een opgewerkt en gemoedelijk persoon die van duidelijkheid houdt. Dus het is plezierig werken met hem. Wij zijn overtuigd van de match tussen Total Safety Solutions en Eric en hebben heel veel zin én vertrouwen in de samenwerking. 

Nieuwe Partner