_TSS groep. Safety first products

/media/hhed3vnf/shutterstock_630395708.jpeg

Total Safety Solutions

In ons werk bij de brandweer zijn we continue met veiligheid bezig. Heel veel dingen gaan goed maar we zien zeker ook verbeterpunten. Daarom zijn wij, Ralf Adams (r) en Jan Wijnans (l), in 2019 Total Safety Solutions gestart. Inmiddels werken we met vele anderen samen maar wat blijft, is dat Total Safety Solutions het aanbod in veiligheidsproducten naar een hoger level tilt. TSS innoveert, denkt mee, informeert en levert slimme oplossingen. Want we hebben 1 doel: zorgen voor een hogere mate van veiligheid!

Onze samenwerking begon met een gesprekje in de kroeg. We werkten allebei bij de brandweer en spraken onze zorgen uit over de gevaarlijke omstandigheden voor medewerkers van de veiligheidsdiensten wanneer er een ongeval met een elektrisch voertuig gebeurde. En van het een kwam het ander…

Een traject van zoeken naar oplossingen, prutsen in de schuur, gesprekken met allerlei mensen, organisaties, fabrikanten en instanties en eindeloos testen, volgde. Maar het resultaat mocht er zijn. Total Safety Solutions heeft inmiddels de oplossing, de Emergency-plug, voor onvoorspelbaar voertuig gedrag bij stekkerauto’s op de markt gebracht. En we verzorgen trainingen voor veiligheidsdiensten over stekkerauto’s. Maar daar blijft het niet bij; er liggen al meer oplossingen op de plank. Oplossingen waarmee we de wereld echt wat veiliger maken.

Juist omdat het echt veiliger moet, nemen we liever het zekere voor het onzekere. En zoeken zaken, als het nodig is, tot op de bodem uit. Want alleen maar denken dat alles goed geregeld is, zorgt voor onveilige situaties. Dus pas wanneer we goed inzicht hebben in een probleem, bedenken we een oplossing. En dan komt onze technische achtergrond om de hoek.

We kregen het steeds drukker en hebben veel processen in goede banen te leiden. In 2022 trokken we daarom een nieuwe partner aan: Eric Huyding. Hij heeft ruime ervaring op de nationale en internationale (technische) markt. Eric is eindverantwoordelijk voor alle processen binnen Total Safety Solutions en het opzetten van New Business. Want wij vinden dat de kennis die wij opdoen en -deden zoveel extra veiligheid kan bieden, dat wij deze niet voor onszelf mogen houden.  Dus wij delen graag onze kennis en bieden onze ondersteuning aan (startende) bedrijven aan die een idee hebben dat de veiligheid verhoogt.

Wij werken graag, én met plezier. Dit blijkt ook uit onze missie en visie én werkt door in onze klantcontacten. We hebben graag echt contact want wanneer het gaat over veiligheid, dan hebben we het over zaken die van levensbelang zijn. Dus wanneer u wat wilt weten of kennis met ons wil maken, gaan we graag met u in gesprek. Bekijk hier de mogelijkheden om contact te leggen.

Header 2