Neem contact op: +31(0)13-8221480

Safety first!
Safety first!
Wij kijken anders naar veiligheid!
Wij kijken anders naar veiligheid!
Expertise en passie voor meer veiligheid!
Expertise en passie voor meer veiligheid!
Streven naar veiligheid zit in ons bloed!
Streven naar veiligheid zit in ons bloed!

Wij denken graag mee! Vanuit Total Safety Solutions zetten wij in op innovatieve oplossingen voor veiligheidsvraagstukken. De combinatie van onze probleemoplossende blik en onze technische kennis maakt dat wij efficiënte en effectieve producten ontwikkelen;

Met gepaste trots stellen wij hier onze nieuwe partner Eric Huijding voor. Vanaf 1 maart versterkt hij ons team. Eric gaat, samen met Jan Wijnans en Ralf Adams een belangrijk gezicht voor Total Safety Solutions zijn.

TROTS EN BLIJ! Na een jaar hard werken samen met al onze experts, hebben we eindelijk dit punt bereikt! We tekenden gisteren een overeenkomst met RESQTEC.

De Politieacademie Forensische Opsporing nodigde ons uit om de Emergency Plug te testen. Voor hen is het natuurlijk van groot belang dat de de voertuig data intact blijven wanneer ze de Emergency Plug plaatsen.

Technische hulpverlening aan stekkerauto’s brengt voor de hulpverlener extra gevaren met zich mee; denk hierbij aan elektrocutie, thermal runnaway en onvoorspelbaar voertuiggedrag.

Het vakblad voor de Nederlandse hulpdiensten, kreeg lucht van de Emergency-Plug en wilde er meer over weten. Dit resulteerde in een interview waarover zij een artikel schreven.

In Leuven bedachten ze dat het interessant was om te kijken of ook de elektrische lijnbus zou blijven stilstaan met de Emergency Plug.

De brandweerlieden van het korps uit Leuven ondervonden iets wat je niet mee wil maken. Zij werkten onlangs aan een elektrische auto na een ongeval.

Naast dat we heel druk bezig zijn om de eerste testversies van de Emergency plug uit te leveren, gaat het gewone werk ook door.